Vplivi sodobne generacije študentov na načrtovanje inovativnih pristopov k visokošolskemu izobraževanju

Izvajalka izr. prof. dr. Vesna Godina Vuk
Datum torek, 17. september 2019, 09:00
Prijava do
17. september 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UM
Lokacija Filozofska fakulteta (predavalnica 0.2, Koroška cesta 160, 2000 Maribor)
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Vplivi sodobne generacije študentov na načrtovanje inovativnih pristopov k visokošolskemu izobraževanju

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci usposabljanja prepoznajo neustreznost tradicionalnih načinov dela, motivacije in preverjanja pri sodobnih generacijah študentov z narcisističnimi osebnostnimi značilnostmi,
  • razvijejo ključne kompetence za uporabo alternativnih, inovativnih in prožnejših pristopov k visokošolskemu pedagoškemu delu (princip na študenta osredotočenega učenja in poučevanja),
  • razumejo vplive narcisistične socializacije in oseb z narcisistično osebnostno strukturo na potek in rezultate visokošolskega izobraževanja.

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, razgovora in delavnice. Delo bo potekalo individualno in skupinsko.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 17. september 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.