Vodenje dejavnosti 1-na-1 s študenti pri izvajanju mešanih kombiniranih modelov (Leading Successfull 1-on-1 Check-ins with Students for Flexible Blended Models)

Izvajalka dr. Heather Clayton Staker
Datum torek, 17. november 2020, 16:00
Prijava do
17. november 2020 Prijava je mogoča
Organizator UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 1 pedagoška ura
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Vodenje dejavnosti 1-na-1 s študenti pri izvajanju mešanih kombiniranih modelov (Leading Successfull 1-on-1 Check-ins with Students for Flexible Blended Models)
*Na seznamu so tudi drugi univerzitetni in samostojni visokošolski zavodi...

Polja, označena z *, so obvezna.

Kratka vsebina

Usposabljanje je namenjeno spodbujanju kritičnega razmisleka o možnostih mešanega izvajanja dela s študenti kombinirano in 1-na-1 ter s tem kataliziranja posameznikove odličnosti in kakovosti končnih dosežkov. Opredeljene bodo veščine za oblikovanje posameznih profilov študentov, izvajanja dejavnosti 1-na-1 in za kakovostne povratne odzive.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci spoznajo pristope za odkrivanje talentov, interesov in želja študentov, ki se lahko odrazijo v prihodnost,
  • znajo kakovostno izpeljati dejavnosti 1-na-1 s študenti,
  • strukturirajo osebne stike s študenti za kakovostne povratne odzive in krepitev odnosa relacije študent-mentor.

Načini dela

Spletna delavnica z diskusijo.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 17. november 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.