Pedagoški pristopi k uvajanju novih tehnologij v študijski proces (Introduction to Online T&L)

Izvajalka dr. Kay Hack (Advance HE)
Datum sreda, 23. september 2020, 09:00
Prijava do
23. september 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 3 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Pedagoški pristopi k uvajanju novih tehnologij v študijski proces  (Introduction to Online T&L)

Kratka vsebina

Udeležencem bodo predstavljeni načini za izboljšanje razumevanja in znanja na kritičnih področjih učne prakse s poudarkom na spletni izvedbi. Predavatelj bo predstavil pedagoške pristope, tehnološka orodja in vire, ki jih bodo udeleženci lahko uporabili neposredno pri svojem delu v virtualni učilnici.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci pridobijo znanje za uporabo Zooma in drugih platform za podporo spletni komunikaciji,
  • spoznajo nekatere elemente spletnega učenja in pridobijo bolj samozavesten odnos do uporabe tehnologije webinarjev in nekaterih aplikacij na vključujoč in etičen način,
  • spoznajo pomen učinkovitega spodbujanja učenja in poučevanja v virtualnih okoljih.

Načini dela

Spletno predavanje z diskusijo.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 23. september 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.