Ustvarjanje prožnega modela za kombinirano učenje v živo in na daljavo (Creating a Flexible Blended Model for Remote and In-person Learning)

Izvajalka dr. Heather Clayton Staker (Ready to Blend)
Datum torek, 29. september 2020, 16:00
Prijava do
29. september 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 3 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Ustvarjanje prožnega modela za kombinirano učenje v živo in na daljavo (Creating a Flexible Blended Model for Remote and In-person Learning)

Kratka vsebina

Udeleženci se bodo seznanili z novimi strategijami kombiniranega in virtualnega učenja in poučevanja in raziskali najboljše uporabe skupinske razprave, samostojnega dela, skupnega dela in individualnega dela s študenti v okviru tedenskega načrta.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci razvijejo načrt tedenskega urnika poučevanja za vključevanje študentov v skupinske razprave, samostojno spletno delo, skupinsko delo in individualno delo,
  • razvijejo načrt evalviranja povratnih informacij o učenju in poučevanju z namenom dodatne podpore študentom,
  • razvijejo strategije za vključitev skupnih projektov in medsebojnih interakcij v tedensko kombinirano učno zasnovi.

Načini dela

Spletna delavnica.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 29. september 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.