Uporaba eTwinninga za mednarodno sodelovanje v okviru pedagoških študijskih programov

Izvajalka doc. dr. Jerneja Pavlin
Datum petek, 3. julij 2020, 09:00
Prijava do
3. julij 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Pedagoška fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 2 pedagoški uri
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Uporaba eTwinninga za mednarodno sodelovanje v okviru pedagoških študijskih programov

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci spoznajo skupnost in spletni portal eTwinning za povezovanje, sodelovanje, pripravljanje in razvijanje projektov, izmenjavo izkušenj ipd. v okviru pedagoških študijskih programov,
  • poznajo možnosti partnerstva za sodelovanje o okviru evropskih izobraževanih inštitucij in s tem poglabljanje pedagoških, družbenih, kulturnih, IKT, naravoslovnih ali/in drugih znanj,
  • znajo kritično ovrednotiti uporabo spletnega portala eTwinning pri pedagoškem delu na pedagoških študijskih programih in samostojno osmisliti uporabo različnih možnosti pri delu.

Načini dela

Usposabljanje združuje predavanje z diskusijo. Na delavnici bo predstavljen eTwinning na splošno, z izpostavljenimi možnostmi uporabe v pedagoških študijskih programih. Sledila bo predstavitev primera že izpeljanega eTwinninga projekta z naslovom Science across Europe z bodočimi učitelji razrednega pouka.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 3. julij 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.