Spletno poučevanje kot možnost in priložnost za zagotavljanje fleksibilnosti visokega šolstva

Izvajalec doc. dr. Dejan Paliska
Datum petek, 14. junij 2019, 09:00-15:00
Prijava do
6. maj 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Pedagoška fakulteta, UP
Lokacija Pedagoška fakulteta (Cankarjeva ulica 5, 6000 Koper)
Trajanje 8 pedagoških ur
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Spletno poučevanje kot možnost in priložnost za  zagotavljanje fleksibilnosti visokega šolstva

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci bodo spoznali različne oblike spletnega poučevanja (s poudarkom na MOOC) za razvoj fleksibilnih učnih interakcij.

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, diskusije in skupinskega dela. Poudarek bo na kritični refleksiji in presoji teme usposabljanja.

Opombe

Cikel usposabljanj bo potekal od 8. maja do 14. junija 2019 na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem (Cankarjeva 5, Koper). Posameznik se lahko udeleži enega ali več usposabljanj. Z udeležbo na štirih srečanjih udeleženci prejmejo potrdilo o pedagoško-andragoškem usposabljanju.

Z udeležbo na štirih srečanjih in oddajo dveh poročil o uvajanju aktivnih metod učenja in poučevanja v pedagoškem procesu, bodo udeleženci prejeli potrdilo o pedagoško-andragoškem usposabljanju. V vsakem poročilu bo udeleženec zapisal proces in refleksijo treh spoznanih strategij, tehnik in metod v svojo pedagoško prakso. Udeleženci bodo prejeli povratno informacijo izvajalca na oddana poročila. Podrobnejša navodila za pripravo poročil bodo udeleženci prejeli na usposabljanjih.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je do 6. maja 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.