Sokratski dialog kot učna tehnika

Izvajalec izr. prof. dr. Tomaž Grušovnik
Datum četrtek, 21. maj 2020, 10:00-13:00
Prijava do
21. maj 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Pedagoška fakulteta, UP
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev 30
Dodaj v koledar
Sokratski dialog kot učna tehnika

Izidi usposabljanja

  • Na spletnem srečanju bodo udeležencem v sklopu metode na študente osredinjenega poučevanja predstavljeni osnovni gradniki sokratskega dialoga kot učne tehnike, ki bo izvedena tudi v praksi s pomočjo Zoom funkcije 'razdelitev sob' ('breakout rooms').

Načini dela

Usposabljanje bo potekalo na daljavo in je zasnovano kot kombinacija predavanja, delavnic, evalvacije ter povratne informacije na oddana poročila udeležencev.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo na daljavo v programu Zoom, zato vas prosimo, da si na osebni računalnik ali mobilno napravo ta program namestite. Pred začetkom usposabljanja vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo delavnica potekala in vstopno kodo.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 21. maj 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.