Humaniziranje učenja na daljavo: Vidiki sodelovalnega učenja v času pandemije (Humanizing online learning: Perspectives on learning collaboratively in a pandemic)

Izvajalec dr. Norman Vaughan (Mount Royal University)
Datum ponedeljek, 28. september 2020, 15:00
Prijava do
28. september 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 3 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Humaniziranje učenja na daljavo: Vidiki sodelovalnega učenja v času pandemije  (Humanizing online learning: Perspectives on learning collaboratively in a pandemic)

Kratka vsebina

Na delavnici bodo udeleženci spoznali, kako uporabiti okvir skupnosti raziskovanja za humanizacijo spletnega učenja. Udeleženci bodo razpravljali o strategijah za oblikovanje in organiziranje, omogočanje in usmerjanje skupnih učnih aktivnosti v okviru spletnih tečajev.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci spoznajo koncept skupne metakognicije in sedem načel kombiniranega / spletnega učenja, ki jih je mogoče uporabiti za humanizacijo spletnega učenja,
  • spoznajo uporabo sedmih načel za razpravo in izmenjavo strategij, ki omogočajo skupne učne dejavnosti.

Načini dela

Spletno predavanje z diskusijo.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 28. september 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.