Načini učenja in razvojno psihološke značilnosti mladostnikov na prehodu v zgodnjo odraslost

Izvajalki izr. prof. dr. Sonja Čotar Konrad
izr. prof. dr. Sonja Rutar
Datum petek, 11. oktober 2019, 09:00-15:30
Prijava do
4. oktober 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Pedagoška fakulteta, UP
Lokacija Pedagoška fakulteta, Cankarjeva ulica 5, 6000 Koper (predavalnica 2/ 1. nadstropje)
Trajanje 8 pedagoških ur (izr. prof. dr. Sonja Čotar Konrad 4 pedagoške ure, izr. prof. dr. Sonja Rutar 4 pedagoške ure)
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Načini učenja in razvojno psihološke značilnosti mladostnikov na prehodu v zgodnjo odraslost

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci spoznajo razvojno psihološke značilnosti mladostnikov na prehodu v zgodnjo odraslost (izr. prof. dr. Sonja Čotar Konrad),
  • spoznajo strukturo načrtovanja in izvedbe učnega procesa z upoštevanjem predznanja študentov (izr. prof. dr. Sonja Rutar).

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, delavnic, evalvacije ter povratne informacije na oddana poročila udeležencev.

Opombe

Usposabljanje poteka v okviru cikla usposabljanj s področja visokošolske didaktike z naslovom Učinkovite strategije učenja in poučevanja v visokošolskem izobraževanju, ki bo potekal od 11. oktobra do 13. decembra 2019 na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem (Cankarjeva 5, Koper). Posameznik se lahko udeleži enega ali več usposabljanj. Z udeležbo na štirih srečanjih udeleženci prejmejo potrdilo o pedagoško-andragoškem usposabljanju.

Z udeležbo na štirih srečanjih in oddajo dveh poročil o uvajanju aktivnih metod učenja in poučevanja v pedagoškem procesu, bodo udeleženci prejeli potrdilo o pedagoško-andragoškem usposabljanju. V vsakem poročilu bo udeleženec zapisal proces in refleksijo treh spoznanih strategij, tehnik in metod v svojo pedagoško prakso. Udeleženci bodo prejeli povratno informacijo izvajalca na oddana poročila. Podrobnejša navodila za pripravo poročil bodo udeleženci prejeli na usposabljanjih.


Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 1. oktober 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.