Multiplikacijski učinki vključevanja znanstvene literature v poučevanje, sodelovanja z delodajalci in dopolnjevanja vsebine predmetov s ciljem povečati...

Izvajalec izr. prof. dr. Drago Bokal
Datum sreda, 12. junij 2019, 10:00
Prijava do
12. junij 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Fakulteta za naravoslovje in matematiko, UM
Lokacija Fakulteta za naravoslovje in matematiko (prostor 0/51.2, Koroška cesta 160, 2000 Maribor)
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev 20
Dodaj v koledar
Multiplikacijski učinki vključevanja znanstvene literature v poučevanje, sodelovanja z delodajalci in dopolnjevanja vsebine predmetov s ciljem povečati...

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci usposabljanja se seznanijo s primeri dobrih praks iz tujine in doma na temo sodelovanja s potencialnimi delodajalci v okviru pedagoškega študijskega procesa in razvoja dopolnilnih poglobljenih vsebin predmetov.
  • Udeleženci usposabljanja se opolnomočijo za ustrezno vpeljavo dejavnosti, ki spodbujajo razvoj kompetenc strokovne pismenosti pri študentih.
  • Udeleženci usposabljanja oblikujejo in podajo predlog visokošolskega poučevanja za razvoj sposobnosti diplomantov na področju inovacij.

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, delavnice, pogovora, evalvacije. Prva ura je predavanje, druga in tretja ura sta delavnici z udeleženci, četrta ura je evalvacija in povzetek delavnic ter zaključki in odprta vprašanja.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 7. junij. 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Število udeležencev je omejeno na okvirno 20. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.