Multiplikacijski učinki usklajevanja interesov študentov, delodajalcev, profesorjev

Izvajalec izr. prof. dr. Drago Bokal
Datum četrtek, 14. november 2019, 10:00
Prijava do
14. november 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Fakulteta za naravoslovje in matematiko, UM
Lokacija Fakulteta za naravoslovje in matematiko, Koroška cesta 160, Maribor (prostor 0/51.2)
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev 20
Dodaj v koledar
Multiplikacijski učinki  usklajevanja interesov  študentov, delodajalcev, profesorjev

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci usposabljanja se seznanijo s primeri dobrih praks iz tujine in doma na temo sodelovanja s potencialnimi delodajalci v okviru pedagoškega študijskega procesa in razvoja dopolnilnih poglobljenih vsebin predmetov.
  • Udeleženci usposabljanja se opolnomočijo za ustrezno vpeljavo dejavnosti in usklajevanje interesov.
  • Udeleženci usposabljanja oblikujejo in podajo predlog visokošolskega poučevanja za razvoj sposobnosti diplomantov na področju inovacij.

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, delavnice, pogovora, evalvacije. Prva ura je predavanje, druga in tretja ura sta delavnici z udeleženci, četrta ura je evalvacija in povzetek delavnic ter zaključki in odprta vprašanja

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 14. november 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Število udeležencev je omejeno na okvirno 20. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.