Kompetence mentorja – visokošolskega učitelja za učinkovito vodenje praktičnega usposabljanja študentov (nepedagoška praksa)

Izvaja izr. prof. dr. Monika Govekar-Okoliš
Datum petek, 7. december 2018, 09:30-12:30
Prijava do
7. december 2018 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Filozofska fakulteta (didaktična predavalnica, Aškerčeva 2, Ljubljana)
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Kompetence mentorja – visokošolskega učitelja za učinkovito vodenje praktičnega usposabljanja študentov (nepedagoška praksa)

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci poznajo in razumejo terminološki pomen mentorja in pridobijo znanja o vrstah mentorjev v praktičnem usposabljanju visokošolskim študentom v gospodarstvu in negospodarstvu,
  • ima osnovno znanje o kompetencah mentorja po strokovnih področjih za vodenje praktičnega usposabljanja visokošolskih študentov,
  • pozna značilnosti učinkovitega in neučinkovitega mentorja za vodenje praktičnega usposabljanja visokošolskim študentom v gospodarstvu in negospodarstvu.

Načini dela

Usposabljanje je kombinacija predavanja, pogovora in diskusije, delo pa bo potekalo individualno in skupinsko.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 5. december 2018 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.