Kako kakovostno izvajati študij na daljavo in preživeti

Izvajalec izr. prof. dr. Marko Radovan
Datum torek, 28. april 2020, 10:00
Prijava do
28. april 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 2 pedagoški uri
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Kako kakovostno izvajati študij na daljavo in preživeti

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci se seznanijo s strokovnimi priporočili in dobrimi praksami priprave ter izvajanja študija na daljavo (predavanja v živo, posneta predavanja, organizacija aktivnosti v spletni učilnici, ipd.)

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja in diskusije.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo na daljavo v programu Zoom, zato vas prosimo, da si na osebni računalnik ali mobilno napravo ta program namestite. Pred začetkom usposabljanja vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo delavnica potekala in vstopno kodo. Pred udeležbo bodo udeleženci prejeli povezavo do ankete, kjer bodo lahko oblikovali specifična vprašanja.

Med izvajanjem usposabljanja bodo prejeli tudi povezavo, s katero bodo potrdili udeležbo in podpisali listo prisotnosti.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 28. april 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.