test123 Igra vlog in simuliranje procesov z uporabo znanj o… - INOVUP

Igra vlog in simuliranje procesov z uporabo znanj o lobistično-pogajalskih procesih

Izvajalec prof. dr. Boris Cizelj
Datum sreda, 18. december 2019, 10:00
Prijava do
18. december 2019 Prijava ni več mogoča
Organizator Fakulteta za naravoslovje in matematiko, UM
Lokacija Fakulteta za naravoslovje in matematiko, Koroška cesta 160, Maribor (prostor sejna soba 1 na Pedagoški fakulteti)
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Igra vlog in simuliranje procesov z uporabo znanj o lobistično-pogajalskih procesih

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci usposabljanja se seznanijo z vsebino lobiranja in primeri uporabe lobiranja v visokošolskem pedagoškem procesu,
  • samostojno preizkusijo možnosti uporabe lobiranja pri timskem delu ter razvoju kritičnega in kreativnega razmišljanja v kombinaciji z različnimi uveljavljenimi in inovativnimi metodami visokošolskega poučevanja,
  • ob rabi znanja o lobistično-pogajalskih procesih raziščejo možnosti rabe izbranih metod (dramatizacija, igra vlog in simuliranje procesov) v visokošolskem poučevanju.

Načini dela

Usposabljanje je zasnovano kot kombinacija predavanja, delavnice, pogovora, evalvacije. Prva ura je predavanje, druga in tretja ura sta delavnici z udeleženci, četrta ura je evalvacija in povzetek delavnic ter zaključki in odprta vprašanja.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 18. december 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.