Načrtovanje prožnih kombiniranih modelov sodelovalnega študijskega dela (Designing Collaborative Work for Flexible Blended Models)

Izvajalka dr. Heather Clayton Staker
Datum torek, 13. oktober 2020, 16:00
Prijava do
13. oktober 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator Filozofska fakulteta, UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 1 pedagoška ura
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Načrtovanje prožnih kombiniranih modelov sodelovalnega študijskega dela (Designing Collaborative Work for Flexible Blended Models)

Kratka vsebina

Udeleženci se bodo seznanili z načinom načrtovanja kombiniranega in virtualnega učenja in poučevanja ter raziskali možnosti skupinskega kombiniranega dela s študenti.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci znajo načrtovati kombinirano skupinsko delo za reševanje realnih težav,
  • razvijejo strategije za vključevanje skupnih projektov v sodelovalne dejavnosti, vključno z opredeljevanjem ciljev, pravil, virov in nagrad,
  • znajo določiti tveganja, ki zmanjšujejo učinkovitost in sodelovanje,
  • znajo analizirati načrt za prilagajanje strategij vključevanja sodelovalnega dela.

Načini dela

Spletna delavnica z diskusijo.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 13. oktober 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.