Ocenjevanje in povratna informacija kot orodji za spodbujanje učenja študentov (Assessment and Feedback for Promoting Student Learning)

Izvajalec dr. Patrick Baughan
Datum sreda, 25. november 2020, 10:00
Prijava do
25. november 2020 Prijava ni več mogoča
Organizator UL
Lokacija Usposabljanje na daljavo
Trajanje 4 pedagoške ure
Št. udeležencev -
Dodaj v koledar
Ocenjevanje in povratna informacija kot orodji za spodbujanje učenja študentov (Assessment and Feedback for Promoting Student Learning)

Kratka vsebina

Usposabljanje je namenjeno obravnavi ocenjevanja in povratne informacije pri uporabi spletnih orodij.

Izidi usposabljanja

  • Udeleženci spoznajo strategije za izvajanje ocenjevanja: učinkovitost, zaupanje in na študenta osredinjeno poučevanje,
  • znajo zasnovati pristop k ocenjevanju pri spletni izvedbi pouka.

Načini dela

Usposabljanje je kombinacija predavanja, diskusije in samostojnega dela udeležencev.

Opombe

Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Potekalo bo na daljavo v programu Zoom. Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo do spletnega mesta, kjer bo usposabljanje potekalo in vstopno kodo. Med izvajanjem bodo udeleženci prejeli povezavo za potrditev. Prednost na nadaljevalni izvedbi bodo imeli prijavljeni na prvem dogodku.

Dodatne informacije

Pišite na elektronski naslov .

Rok za prijavo je 25. november 2020 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna. Prijavite se lahko vsi, ki ste zaposleni ali delujete na katerem koli visokošolskem zavodu v Sloveniji. Potrdilo o uspešni prijavi oziroma o uvrščenosti v čakalno vrsto boste prejeli po elektronski pošti po zaključku prijav. Za udeležbo na usposabljanju boste prejeli potrdilo. O neutemeljeni odsotnosti posameznikov bo obveščena matična ustanova. Vljudno vabljeni.