Vabilo na nacionalni posvet projekta INOVUP: Nova podoba visokošolskega izobraževanja: spremenjeni prostori, enako poučevanje?

Objavljeno:

Spletni posvet z naslovom Nova podoba visokošolskega izobraževanja: spremenjeni prostori, enako poučevanje? bo potekal 2. julija 2020 v videokonferenčnem okolju Zoom. Vabljeni k prijavi.

Izjemne okoliščine, v katerih se je bilo visokošolsko izobraževanje primorano tako rekoč čez noč preseliti iz predavalnic v spletne prostore z omejenimi možnostmi izvajanja, medsebojnih stikov in sodelovanja, predstavljajo poseben visokošolsko-didaktični izziv: po eni strani so nas prisilile v iskanje inovativnih didaktičnih rešitev z uporabo sodobnih računalniško podprtih tehnologij, po drugi strani pa sprožajo razmisleke o tem, ali in kako je mogoče ob vzdrževanju distance ter ob interakciji, ki poteka pretežno v virtualnem okolju, zagotavljati in – če bodo takšne razmere vztrajale dlje časa - vzdrževati visokošolsko učenje in poučevanje na visoki ravni.

Program posveta prilagamo v priponki. Zadnji del srečanja bo namenjen vzporednim delavnicam in primerom dobrih praks. V kolikor želite sodelovati, se do 15. junija prijavite preko spletne ankete.

PRIJAVA NA POSVET

(do 30. 6. 2020)

PRIJAVA ZA AKTIVNO SODELOVANJE NA DELAVNIŠKEM DELU POSVETA

(do 15. 6. 2020)

PROGRAM POSVETA